Douwe Egberts koffiebonen

Koffiebonen smaken simpelweg het beste wanneer je ze zelf maalt, met bijvoorbeeld een koffiemaler of koffiemolen. Douwe Egberts heeft verschillende soorten koffiebonen in het assortiment, waaronder de bekende Douwe Egberts Aroma Rood. Daarnaast verkoopt Douwe Egberts ook luxe koffiebonen en koffiebonen voor een lekker sterk kopje espresso. Dus wat u zoekt Douwe Egberts heeft de koffiebonen die u koffiesmaak passen.

Zoek je naar een smaken overzicht van de meest bekende koffiebonen? klik dan op één van de onderstaande links:

 

Douwe Egberts Aroma Rood koffiebonen

Voor iedereen die zijn koffiebonen zelf wil malen, maar wel gehecht is aan de smaak van het bekende Douwe Egberts Aroma Rood, biedt Douwe Egberts een simpele oplossing: Aroma Rood koffiebonen. Met zijn licht pittige smaak en milde afdronk is deze koffie al jarenlang de meest gedronken koffie van Nederland. De Aroma Rood koffiebonen zijn verkrijgbaar in zowel kleine verpakking van 250 gram als grotere verpakking van 500 gram.

Douwe Egberts Excellent Arôme koffiebonen

De koffiebonen ‘Excellent Arôme’ zijn zeer geschikt voor iedereen die zijn koffie het liefst mild en zacht heeft. De koffiebonen zijn honderd procent Arabica en worden medium gebrand. Na het malen kunt u er bijvoorbeeld een café crème mee bereiden. Met Douwe Egberts Excellent Arôme geeft u het dagelijkse kopje net wat meer smaakt. Douwe Egberts Excellent Arôme koffiebonen zijn verkrijgbaar in een 250 en 500 grams verpakking.

Douwe Egberts Espresso

De Douwe Egberts koffiebonen voor espresso zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten: Regular en Dark Roast. De Regular koffiebonen zijn langzaam, medium gebrand en smaken mild en rond. De Dark Roast bonen zijn donker en langzaam gebrand, daardoor hebben ze een volle en krachtige smaak. Met de Douwe Egberts Espresso Regular zet u een lekkere café crème (lungo). De Dark Roast espressobonen zijn heel geschikt om een cappuccino mee te bereiden.

Plaats een reactie