Koffiebonen van Segafredo

Segafredo volgt haar koffiebonen van de pluk tot de verpakking. Zo beheerst deze bekende Italiaanse koffiebrander de gehele koffieketen en dat zorgt voor de hoogste kwaliteit. De koffiebonen van Segafredo worden verbouwd op plantages in Brazilië. Het branden vindt plaats in zeer moderne koffiebranderijen wereldwijd. Het recept (de samenstelling) van de blends van koffiebonen is een groot geheim en alleen bekend bij de koffieexperts van Segafredo.

Zoek je naar een smaken overzicht van de meest bekende koffiebonen? klik dan op één van de onderstaande links:

 

Segafredo koffiebonen kopen

In onderstaand Youtube-filmpje van Tasteweb wordt een aantal blends koffiebonen van Segafredo besproken. In het filmpje krijgt u niet alleen informatie over het merk Segafredo, maar ook een advies over de drie meest bekende blends van Segafredo koffiebonen:

  • Segafredo Espresso Casa
  • Segafredo Espresso Selezione Oro
  • Segafredo Selezione Crema

Populaire Segafredo koffiebonen

De meest verkochte melange van koffiebonen van Segafredo is ´Segafredo Intermezzo´. Deze lekkere koffiebonen zijn geschikt voor elk moment van de dag. Door de melange van Arabica en Robusta koffiebonen heeft Segafredo Intermezzo een robuust en pittig karakter. Een echte krachtpatser voor een heerlijk kopje Italiaanse espresso! De verhouding 60/40 zorgt voor precies de juiste ingrediënten voor een lekker kopje espresso, cappuccino en latte macchiato.

Andere blends van Segafredo

‘Segafredo Caffè Senza Caffiena’ is een cafeïnevrije melange. Deze milde espresso koffie heeft een volle afdronk. Cafe Senza is geschikt voor zowel een kopje espresso als een lungo. De melange van Arabica- en Robustabonen geeft een zachte, maar ook krachtige smaak. Een andere blend is ‘Segafredo Casa Espresso’. Deze heeft een volle, romige smaak, echt een authentieke espresso melange. Casa Espresso is geschikt voor espresso en volautomaten.

Over Segafredo

Segafredo is opgericht door Massimo Zanetti. Het bedrijf is de grootste espressoproducent in Italië en wereldwijd. Segafredo heeft meer dan 70.000 zakelijke klanten en verkoopt 50 miljoen kopjes espresso per dag. Ook voor thuis heeft Segafredo een uitgebreid assortiment aan koffieproducten, inclusief het bekende Segafredo espresso servies. Dus u kunt thuis ook volop genieten van de koffie van Segafredo.

Plaats een reactie