Senseo Ontkalken

Wilt u uw Senseo ontkalken, dan kunt u kiezen voor een ontkalkingsset Ook kunt u uw Senseo ontkalken door azijn of citroensap te gebruiken. Het ontkalken van je Senseo met azijn of citroensap geschiedt op eigen risico. Voor het ontkalken van je Senseo met azijn of citroensap doorloop je dezelfde stappen als voor het ontkalken met een ontkalkingsset.

Bij Senseo weten we hoe we het beste uit een koffieboon moeten halen. Dit is een koffieautomaat die sinds de introductie in 2001 zijn weg heeft gevonden naar vele huishoudens en ook op een groot aantal kantoren is te vinden. Senseo is een merk van Koninklijke Philips Electronics N.V.

Het gewone koffiezetapparaat heb ik altijd m.b.v. schoonmaakazijn ontkalkt, maar dat schijnt niet goed te zijn voor de padmachine. Als je een Senseo apparaat net als andere koffiemachines niet ontkalkt en schoonmaakt wordt het lastig om een lekkere koffie te blijven zetten. Het ontkalken van de Senseo is een erg eenvoudig karwei wat je met professionele middelen kunt doen.

Met Philips Senseo ontkalker verwijder je snel alle kalk uit je favoriete Senseo koffiezetmachine. Als u regelmatig ontkalkt, gaat uw SENSEO koffiezetter bovendien langer mee. Philips zelf beveelt aan om uw Senseo koffiemachine eens in de drie maanden te ontkalken. Ook kan het zijn dat het kalklampje op je Senseo brandt voordat er drie maanden verstreken zijn, ook dan is het tijd om te ontkalken. Je kan Senseo ontkalker kopen bij Blokker, BCC, De Kijkshop, en op de meeste plaatsen waar Senseo apparaten verkocht worden. Voor meer informatie over de senseo ontkalken klik op de link.

Je Senseo ontkalken lost veel veelvoorkomende problemen op. Je koffie wordt lekkerder en de koffie stroomt tijdens het koffiezetten veel beter door, doordat het kalk wordt verwijderd uit het interieur van het koffiezetapparaat. Uw Senseo kalkvrij houden voorkomt ook dat: uw kop koffie niet volledig wordt gevuld; de koffie zo warm mogelijk is; uw Senseo tijdens het zetten van een kop koffie minder geluid maakt. Als u regelmatig ontkalkt, gaat uw SENSEO® koffiezetter bovendien langer mee.

Dus wanneer de Senseo koffie anders begint te smaken, of heb je problemen met je Philips Senseo koffiemachine? dan is het zeker tijd voor een spoelbeurt. Zo heeft u langer plezier van uw Senseo of espressomachine. Je Senseo ontkalken kan op verschillende manieren. De methoden waarmee je je Senseo kunt ontkalken staan op deze website beschreven.

Wij verkopen ook de Philips Saeco ontkalker Zo weet je zeker dat je het juiste product gebruikt.

Persoonlijk heb ik met de Senseo de ervaring dat het vanaf het 2e kopje 6 graden warmer is (dus eerste even gewoon zonder koffie doorspoelen). Is senseo nu toch niet zo goed als ik verwacht of heb ik gewoon pech?

Plaats een reactie