Hoe gebruik je een Krups Cappuccino Espresso machine?

Verwarm je koffiebeker voor door deze in warm water te spoelen. Hierdoor blijft je koffie warm en voorkom je dat de beker gaat barsten wanneer er hete vloeistof ingegoten wordt.

Schroef de deksel van de boiler los. Voeg 23 cl koud water toe. Schroef de deksel weer vast en zorg ervoor dat deze stevig op zijn plek zit.

Vul het filter houdertje met gemalen koffie. Je vindt deze houder aan de bovenkant van jouw espresso machine. Graaf met een schep in de koffie en plaats deze in het houdertje.

Bepaal hoeveel koffie je wilt gebruiken. Gebruik voor een klein of een slap bakje koffie 3 tot 6 cl koffie en voor een normale bak 9 tot 12 cl koffie. Voeg meer schepjes koffie toe als er meer dan 1 persoon bij jouw thuis koffie drinkt.

Plaats de filterhouder terug in jouw Krups espresso machine. Draai het linksom en rechtsom totdat deze op zijn plek klikt. Plaats de epsresso beker terug in het filterhoudertje.

Druk op de knop met het koffie icoon om te beginnen met het zetten van koffie. Kies de juiste hoeveelheid koppen koffie die je wilt zetten.

Wacht totdat je Krups espresso machine begint met koffie zetten. De koffie stopt automatisch met lopen wanneer de kop gevuld is. Je kunt daarnaast het vloeien van de koffie stoppen door op het juiste icoon te drukken.

Verwijder het filterhoudertje. Draai de filterhouder om over een vuilnisbak om de koffie korrels te verwijderen. Proef de koffie van te voren om te controleren of de smaak goed is.

Plaats een reactie