DeLonghi Nespresso Machines

DeLonghi heeft een groot assortiment koffiemachines. Deze pagina bevat informatie over de koffiemachine waarbij u Nespresso koffiecapules kunt gebruiken: de Lattissima.

Heerlijke koffie

De Nespresso Lattissima maakt via een druk op de knop de heerlijkste cappuccino’s, lattes en espresso’s. En dat niet alleen: recensenten geven aan dat dit apparaat de beste koffieproducten maakt van alle Nespresso-machines die momenteel op de markt zijn.

Omdat de Lattissima verse melk gebruikt, is de kwaliteit van de koffie vele malen beter dan bij andere machines die melkpoeder of ‘ingebouwde’ melk gebruiken. En het melkreservoir kunt u loskoppelen van het apparaat en in de koelkast zetten voor volgend gebruik.

Uiterlijk Latissima

Vergeleken met bijvoorbeeld de Jura Capresso is de DeLonghi Lattissima klein en compact. De EN720 is met 7,3 kilo de zwaarste Lattissima. De EN670 ben de EN680 wegen beiden 5,8 kilo. De afwerking van dit apparaat is erg goed. Hij ziet en voelt solide aan, precies zoals u van DeLonghi gewend bent.

Verstelbare houder voor koffiekopjes

Een andere handige functie van de Lattissima is een verstelbare plaat voor koffiemokken en -glazen. Zo kunt u voor het bereiden van een latte een latteglas gebruiken en voor een espresso een klein espressokopje. En dankzij de warmhoudplaat kunt u uw kopje voorverwarmen en blijft uw koffie lekker lang warm.

Schoonmaken van de Lattissima

De Lattissima heeft een ‘auto clean’ functie. Na een stuk of vijf lattes en een aantal espressoshots wordt het tijd de machine schoon te maken. Maar daarmee is eigenlijk ook alles gezegd. Want het reinigen van dit DeLonghi-apparaat is kinderspel.

Met een druk op de knop spoelt u de melkschuimer om. En omdat het apparaat alleen Nespressocapsules gebruikt, heeft u geen last van koffieresidu of water.

 

Plaats een reactie