Hoe een cappuccino vlek verwijderen?

Pak een kleine doek of een aantal vellen keukenpapier en probeer zoveel mogelijk van de cappuccino te absorberen voordat het door het tapijt wordt geabsorbeerd. Het kan zijn dat je deze procedure meerdere malen moet uitvoeren als je veel koffie hebt laten spillen.

Giet een kleine hoeveelheid water over de verse vlek heen.Zorg ervoor dat dit water opgenomen wordt door een vel keukenpapier.

Blijf doorgaan met het gieten van water over de vlek en laat dit water snel absorberen door een vel keukenpapier totdat minder bruine vloeistof in de vellen keukenpapier terug ziet of totdat de vlek lichter van kleur is geworden.

Voeg 1/4 kopje citroensap en een aantal kneepjes afwasmiddel toe aan twee kopjes warm water. Meng deze oplossing goed door.

Neem deze schoonmaak oplossing met een spons op. Wring de spons uit zodat deze niet drupt. Wrijf zachtjes de oplossing over de vlek. Blijf doorgaan met wrijven totdat de vlek volledig verwijderd is.

Gooi een theedoek over de verwijderde vlek en druk deze met je hand aan om al het overgebleven water op te nemen. Laat het tapijt in de open lucht drogen.

Plaats een reactie