Koffieapparaat offerte

Wat kan een leverancier van koffiemachines voor mij betekenen?
Een leverancier van koffiemachines is specialist op het gebied van hardware (het apparaat) maar ook de koffie of bijvoorbeeld de thee. Hij blijft op de hoogte van de jaarlijkse wijzigingen in technologie. Zo heeft u altijd de beste techniek en de beste koffie tegen de beste prijs.

Welke tarieven zijn gebruikelijk voor koffieleveranciers? 
Tarieven van een leverancier van koffiemachines lopen – zoals bij zoveel professionals het geval is – uiteen. Het tarief kan variëren van 500 euro tot 4000 euro (afhankelijk van grootte apparaat). Daarom is het van belang om offertes met elkaar te vergelijken.

koffiemachine offerte.jpg

Waarom ontvang ik meerdere offertes van leveranciers ?
Een degelijk en betrouwbaar drankautomaats is een wezenlijk onderdeel van uw onderneming. Laat u daarom eerst goed informeren door meer dan een leverancier van koffiemachines en vergelijk hun werkwijze en prijzen.

Wat houdt het screenen van de leverancier van koffiemachines in?
Iedere leverancier van koffiemachines die verbonden is aan Zoekmijnkoffiemachine.nl is gescreened door ons. De gegevens van de Kamer van Koophandel zijn opgevraagd, de website is geanalyseerd, er zijn referenties opgevraagd bij eventuele brancheorganisaties en er is een telefonisch intake geweest. De bij ons aangesloten leveranciers zijn een volwaardige, betrouwbare en vooral professionele partij gebleken.

koffieapparaat offerte 2.jpg

Wat kost het aanvragen van een offerte van een leverancier van koffiemachines?
Het aanvragen van offertes is gratis. Wanneer u uiteindelijk kiest voor een van de door ons aangebrachte leveranciers, betaalt u nooit meer dan het in de offerte opgenomen en door u accoord gegeven bedrag.

Ben ik na het aanvragen van een offerte verplicht om met deze leverancier in zee te gaan ?
Nee. Het aanvragen van een offerte bij een of meerdere van onze leveranciers verplicht u tot niets.

Plaats een reactie